MLADŠÍ DOROSTENKY SLAVÍ DALŠÍ ÚSPĚCH

Petra Vavříková/ 16 května, 2022/ Aktuality/ 0 comments

Po skvělém úspěchu na Prague handball cupu si mladší dorostenky pověsily na krk další medaile. Tentokrát to jsou MEDAILE stříbrné za 2. místo v 1. lize mladších dorostenek. Už několik kol před koncem soutěže bylo jasné, že skončí družstvo na druhé příčce, tak mohla trenérka Humlová v posledním domácím utkání proti Sokolu Písek na hřiště postavit všechny hráčky týmu, aby si všechny dostatečně užily společný úspěch. Jako většinu utkání i toto vyhrály (27:21) a oslavy mohly začít.

Po skončení utkání si pověsily na krk zaslouženě stříbrné medaile a na památku dostaly všechny hráčky i realizační tým památeční trička, kdy vepředu mají vzpomínku na stříbro z nejvyšší soutěže a na zádech zlatý pohár za vítězství v Praze, o kterém už jsme psali.

Starší dorostenky, které hrály také s Pískem si připsaly do konečné tabulky rovněž vítězství a obsadily tak 7.místo v nejvyšší soutěži.

Všem hráčkám obou týmů děkujeme za skvělou reprezentaci Porubské házené a do dalších sezón přejeme mnoho úspěchů. Trenérům pak chvilku odpočinku a mnoho trpělivosti a síly do příští sezóny.

Share this Post

Leave a Comment