VÍTĚZKY „PRAGÁČE“ NA MAGISTRÁTU MĚSTA OSTRAVY

Petra Vavříková/ 6 května, 2022/ Aktuality/ 0 comments

Úspěchu našich mladých nadějných házenkářek si všimlo vedení města Ostrava a celý tým tak ve středu 4.5. přivítala na Nové radnici náměstkyně primátora pro sport Mgr. Andrea Hoffmannová, Ph.D.

Paní Hoffmannová s hráčkami, trenérkami a šéfem klubu Janem Zezulčíkem pohovořila o turnaji samotném, o letošní sezóně a motivaci do budoucna a předala holkám drobnou pozornost. Zajímala se o podrobnosti a průběh turnaje a pro děvčata to byl velký zážitek. Okusily, jaké to je, být úspěšným sportovcem a přijmout ocenění od zástupců města, které tak dobře reprezentují.

Tým nyní čekají poslední dvě utkání 1.ligy a brzy si na krk pověsí další medaile. V tabulce soutěže jsou na druhém místě a další soupeřky už ztrácí na naše body. Děvčata tak získají stříbrné medaile a titul VÍCEMISTR ČR v kategorii mladší dorostenky.

Poslední domácí utkání odehrají obě dorostenecká družstva v sobotu 14.5.2022 v hale Sareza se Sokolem Písek. Starší dorostenky ve 13:00 a mladší v 15:00. Přijďte naše dorostenky povzbudit v posledních letošních utkáních a oslavit s nimi jejich dvojnásobný úspěch.

Share this Post

Leave a Comment