VÝBĚROVÉ KEMPY HRÁČEK R.2006

Petra Vavříková/ 26 listopadu, 2021/ Aktuality, Aktuality, Mladší dorostenky/ 0 comments

Letos v lednu se bohužel kvůli lockdownu neuskutečnil výběrový kemp v Nymburce pro talentované hráčky ročníku 2006. Proto se reprezentační trenéři rozhodli uspořádat pro tyto hráčky dva menší výběrové akce. Pro moravská děvčata v Olomouci a pro česká v Břvích.

V Olomouci akce proběhla tento týden od neděle do středy a zúčastnilo se ji dvacet nejlepších děvčat. Tréninkový proces měli na starost reprezentační trenér dorostenek Michal Červenka spolu s trenérkami Ilonou Hapkovou, Petrou Vítkovou a o brankářky se starala Lenka Černá. O děvčata teda bylo skvěle postaráno.

Z Poruby se kempu zúčastnila tato děvčata: Tereza Dorotíková, Tereza Lovecká a Viktorie Winklerová a doplnila je Nafissatou Mbaye, která u nás hostuje ze Sokola Karviná. Mezi náhradníky pak byla ještě Denisa Mazánková.

Děvčat jsme se zeptali na dojmy z kempu:

„Na kempu MITAH se nám moc líbilo. Sešla se tam skvělá parta holek, výborní trenéři a po celý kemp vládla úžasná atmosféra. Tréninky jsme měly dvakrát denně po dvou hodinách a pracovaly jsme jak na rychlém útoku, tak na obraně a spolupráci s pivotem. Brankářky měly zvlášť cvičení s trenérkou Lenkou Černou. Mimo tréninky jsme také sledovaly videa z tréninků, abychom věděly, kde a co děláme špatně a mohly se zlepšovat.“

Z obou kempů pak trenéři vyberou širší reprezentační kádr, který časem doplní hráčky ročníku 2007. Uvidíme, jestli se vzhledem k opatřením uskuteční kemp v Nymburku.

Více informací o kempech na webu ČSH ZDE

Share this Post

Leave a Comment