ČTYŘI HRÁČKY PORUBY V JUNIORSKÉ REPREZENTACI

Petra Vavříková/ 22 září, 2020/ Aktuality, Aktuality, Starší dorostenky/ 0 comments

Nedávno jsme vás informovali o nově utvořené dorostenecké reprezentaci, kterou tvoří hráčky r.nar. 2004 a 2005. Jejich starší kolegyně, hráčky r. 2002 a 2003 se tuto sezónu posunuly o kategorii výše a tvoří nyní juniorskou reprezentaci ČR.

Tento tým doznal změnu v obsazení realizačního týmu. Novým trenérem je Dušan Poloz, který je zároveň šéftrenérem TCM a můžeme ho občas vídávat i na našich trénincích dorostenek, které jsou zařazeny do systému talentované mládeže. Jak jsme psali v dřívějším článku, v Porubě je pod vedením trenérky Aleny Humlové RKC – Regionální klubové centrum.

V širším reprezentačním kádru je momentálně asi 40 hráček, mezi kterými nechybí ani Porubačky. Konkrétně Tereza Dybalová, Anežka Farářová, Aneta Kavalová a Markéta Prašivková. Juniorskou reprezentaci nyní od 28.9. do 4.10. čeká (pokud situace kolem Covid19 dovolí) tréninkový kemp v Luhačovicích a přípravný turnaj v Polsku. Tohoto srazu se zúčastní dvě z výše jmenovaných – Anežka Farářová a Aneta Kavalová. Zbylé dvě jsou na seznamu náhradnic pro tuto akci.

Více o akci se dovíte v článku na stránkách svazu:

https://www.handball.cz/aktualita/juniorky-prvni-sraz-luhacovice-turnaj-v-polsku

Držíme našim mladým nadějím palce.

Share this Post

Leave a Comment