Zahájení sezóny všech mládežnických celků

Petra Vavříková/ 12 srpna, 2020/ Aktuality, Minižačky, Mladší dorostenky, Mladší žačky, Starší dorostenky, Starší žačky/ 0 comments

Všechny složky již zahájily svou přípravu. První kategorií, která začala naplno trénovat, byly starší dorostenky pod vedením trenérky Aleny Humlové a Jana Nováka. Dorostenky (r.2002/2003) začaly kondičně herním soustředěním od 27.7. ve Veřovicích. Pod Velkým Javorníkem měly v místní Orlovně skvělé zázemí s posilovnou a saunou. Sehrály také první přípravné utkání s kopřivnickými házenkáři. Tento týden je čeká další herní příprava a to v domácím prostředí.

Mladší dorostenky (r.2004/2005) zahájily přípravu také 27.7. v areálu naší sokolovny a ve Veřovicích vystřídaly své starší kolegyně v pátek 31.7. Pod vedením trenérů Alžbety Michalíkové a Martina Michalíka byly na programu jak kondiční, tak také herní tréninky a stejně jako starší dorostenky pak odehrály přípravné utkání v Kopřivnici se staršími žáky. Mladší dorostenky čeká přípravný turnaj v Otrokovicích na konci srpna.

Starší žačky začaly oproti dorostenkám až o týden později, 3.8. také v areálu sokolovny a na beach hřišti ve Vřesině pod vedením trenérky Petry Vavříkové a Davida Vavříka. Trenérka Klára Trepáčová se k týmu připojí v září. První herní prověrku měla děvčata na písku, zúčastnila se turnaje Prague open beach handball. Soustředění absolvují od 17.8. v Zubří.

Mladší žačky se pod vedením trenérů Radana Ustrnula a Radka Jurči sešly v pondělí 10.8. také v areálu a okolí sokolovny. Nechyběla nezbytná kontrola fyzické připravenosti v podobě tolik oblíbeného běhání v lesoparku Myslivna. Na soustředění v Zubří odjíždějí žačky ve čtvrtek 13.8. Herní přípravu plánují trenéři uskutečnit na odloženém Polanka cupu na konci srpna.

Naše nejmladší kategorie – minižactvo začne trénovat pod vedením trenérek Kristýny Tiché a Evy Dorazilové ve druhé polovině srpna a na soustředí odjíždí již tradičně do Albrechtiček. Jako mladší žačky se pak zúčastní také Polanka cupu.

 

Share this Post

Leave a Comment