V Hodoníně odehrály mladší dorostenky B zápas dvou poločasů

Hana Kaczkowská/ 6 května, 2019/ Aktuality, Aktuality, Mladší dorostenky/ 0 comments

V sobotu 4. května vyrazil tým mladších dorostenek B pod vedením trenérského dua Vavříková – Vavřík k zápasu 20. kola 2. ligy východ do Hodonína.

HK Hodonín – Sokol Poruba B    36 : 21 (19 : 7)

„Po mnoha marodkách, jak v dorostu, tak hlavně ve starších žačkách a rozdělení hráček pro dvě utkaní mladšího dorostu jsme v zisk bodů ani moc nedoufali,“ začíná s hodnocením zápasu trenérka Vavříková a pokračuje: „V body jsme nedoufali, ale v každém případě jsme chtěli i s deseti hráčkami odehrát kvalitní utkání.

Soupeř nastoupil v plné sestavě, nechyběla mu ani nejlepší střelkyně Sára Drexlerová, která od začátku utkání ukazovala, kdo je na palubovce pánem, celkem nám nasázela 15branek.  

Nám bohužel v prvním poločase nevycházelo skoro nic. Trápily nás technické chyby a nepřesná střelba. Z poločasového stavu 19:7 měla děvčata svěšené hlavy.

V šatně jsme si řekli, že o výsledek nejde. Povzbudili jsme holky tím, že začínáme od nuly a pokusíme se druhou půli odehrát co nejlépe, a třeba ji i vyhrát, což se téměř povedlo.🙂 Zlepšila se obrana, děvčata donutily soupeřky k chybám, což vedlo i k tomu, že si začaly v útočné fázi více věřit a dávat góly. Druhý poločas tak dopadl podstatně lépe 17:14.

Všechny hráčky si zaslouží naši pochvalu, především pak za to, že to po poločasovém debaklu nevzdaly a dokázaly se vrátit se vztyčenou hlavou do zápasu.“

Do konce sezony 2018/2019 zbývá odehrát 2. kola 1. ligy mladších dorostenek. B tým Sokola Poruba je v současné době s 10 body na 9 místě tabulky. Zda se podaří zakončit sezonu ještě nějakou výhrou uvidíme 12. 5., kdy na domácí palubovce přivítají Bohunice, anebo 19. 5., kdy se v Karviné rozloučí s letošní sezonou. 😊

 

12.5. 15:00  Sokol Poruba B – Bohunice

19.5. 17:30  Karviná – Sokol Poruba B

 

Share this Post

Leave a Comment