Mladší dorostenky A zvládly povinnou výhru na výbornou

Hana Kaczkowská/ 6 května, 2019/ Aktuality, Aktuality, Mladší dorostenky/ 0 comments

V sobotu 4. května vyrazil tým mladších dorostenek A pod vedením trenérského dua Aleš Trojka – Borys Petrovskyy k zápasu 20. kola 1. ligy východ do hlavního města k soupeřkám z HC Háje, tedy celku z posledního místa tabulky. Mladým Porubankám tedy nezbývalo nic jiného, než potvrdit roli papírového favorita a přivézt povinné dva body, což se také podařilo.

HC Háje – Sokol Poruba A  26 : 29  (10 : 10)

„V první poločase jsme hráli velmi vlažně a nekoncentrovaně, ve hře nás držela pouze nemohoucnost domácích, kteří neproměnili 4 sedmičky a tři náskoky z 6,“ hodnotí výkony svých svěřenek trenér Aleš Trojka a dodává: „Ve druhém poločase jsme zlepšili hlavně obranu. Rozhodujícím pak byl úsek mezi 32 a 37 minutou, který jsme vyhráli 6:1 a odskočili soupeři. Tento náskok jsme uhlídali až do konce zápasu a Prahy si tak vezeme dva body.“

Mladší dorostenky čekají poslední dva zápasy sezony, oba budou s tabulkově silnějším soupeřem. Zda se podaří děvčatům ještě bodovat a připsat si další body uvidíme již tuto sobotu, kdy doma přivítají soupeřky z Olomouce. S ligovou sezonou se pak rozloučí zápasem 22. kola ve Zlíně.

12.5. 13:00  Poruba – Olomouc

19.5. 10:00  Zlín – Poruba

Share this Post

Leave a Comment