Starší žačky i nadále vedou tabulku Moravskoslezské ligy

Hana Kaczkowská/ 16 dubna, 2019/ Aktuality, Aktuality, Starší žačky/ 0 comments

Moravskoslezská liga starších žaček měla o víkendu na programu své 14. kolo, v jehož rámci odjelo z důvodů nemoci a startu ve vyšších ligových soutěžích ke svému zápasu do Karviné pouze 9 statečných mladých Porubanek, ty, ač prohrály, stále vedou tabulku Moravskoslezské ligy.

TJ Sokol Karviná – Sokol Poruba 27 : 20  (15 : 9)

„Znovu musím připomenout, že dělíme tým starších žaček a necháváme je sbírat zkušenosti ve vyšších soutěžích, také proto do Karviné odjelo pouze 9 děvčat, které se opravdu statečně rvaly s domácími Sokolkami. Tentokrát musíme jmenovitě pochválit především Eriku Feldmannovou, která do sítě domácí brankářky dokázala protlačit 12 branek z toho jednu ze sedmimetrového hodu. Herní převahu soupeřek ale zvládly holky s přehledem, nebály se a do posledního hvizdu bojovaly o každý míč,“ chválí své svěřenkyně trenér Aleš Trojka.

V nadcházejícím víkendu tým straších žaček čeká start na velikonočním Prague Handball Cupu, na který se všichni už netrpělivě těší. Po něm pak v rámci 15. kola Moravskoslezské ligy přivítají na domácí půdě 28. dubna od 9:00 hodin soupeřky ze Zábřehu – Ostrava.

Share this Post

Leave a Comment