Áčko mladších dorostenek nedokázalo zastavit rozjetou Plzeň

Hana Kaczkowská/ 3 dubna, 2019/ Aktuality, Aktuality, Mladší dorostenky/ 0 comments

Zápas 16. kola 1. ligy za sebou mají také mladší dorostenky A, které na domácí půdě nedokázaly zastavit rozjetý válec v podobě průběžně pátého celku tabulky z DHC Plzeň, které nakonec podlehly 12 brankovým rozdílem. Střelecky se za Porubu nejvíce prosadily Veronika Kučerová (6 branek), Kristina Rajová (5 branek) a Anežka Farářová (3 branky).

Sokol Poruba A – DHC Plzeň  19 : 31 (8 : 12)

Hned v úvodu utkání bylo vidět, kdo bude na palubovce pánem, naznačovalo to také průběžné skóre, kdy v 15 minutě svítil na tabuli výsledek 2 : 8 pro tým ze západočeské Plzně. Po důrazné domluvě se děvčata vzpamatovala a díky vysunuté obraně se držela na dostřel. Do šaten se tak odcházelo s poločasovým výsledkem 8 : 12 pro hostující hráčky.

Ve druhém poločase však mladým Porubankám začaly docházet síly a v kombinaci s neproměňováním vyložených šancí rozdíl ve skóre rychle narůstal. „Soupeřky si body opravdu zaslouží, byly rychlejším a silnějším týmem, našim děvčatům sázely branku za brankou především z rychlých protiútoků. Nezbývá tedy než Plzni pogratulovat,“ shoduje se realizační tým Poruby.

V 17. kole se mladší dorostenky vydají na palubovku Jiskry Otrokovice, kde je čeká v neděli 7. dubna od 13 hodin souboj s domácím týmem mladších dorostenek, které mají na svém kontě prozatím pouhé 3 výhry sezony 2018/2019.

Share this Post

Leave a Comment