Proti Žeravicím mladší dorostenky B neuspěly

Hana Kaczkowská/ 12 března, 2019/ Aktuality, Aktuality, Mladší dorostenky/ 0 comments

Hodně náročný víkend prožil tým starších žaček, které nastupují v ligových soutěžích také za mladší dorostenky.

Z Třeboně, kde se hrála Žákovská liga, spěchal tým starších žaček rychle domů: „Bylo potřeba aby se děvčata dostatečně vyspala, jelikož je hned v neděli v hale SAREZA čekala utkání mladšího dorostu. Tři děvčata hrála za A tým proti Mostu a osm pak ještě spolu se čtyřmi dorostenkami za B tým proti Žeravicím,“ objasňuje náročný víkendový program trenér Trojka.

Sokol Poruba B – SK Žeravice  20 : 35 (10 : 15)

„Proti Žeravicím jsme nečekali bodový zisk, ale i přes sílu soupeře jsme odehráli bojovné utkání s množstvím pěkných akcí. Všechna děvčata zaslouží velkou pochvalu za celý odmakaný víkend,“ chválí nasazení děvčat trenér Aleš Trojka.

Od příštího víkendu nastupuje do hry už i Moravskoslezská liga starších žaček. V té sice starší žačky vedou tabulku, ale jelikož chtějí trenéři rozložit síly celého kádru mezi utkání MS ligy a mladšího dorostu, dostanou v krajské soutěži více prostoru mladší děvčata spolu s třemi letošními nováčky. Do soutěže starších žaček se už zapojí i některé mladší žačky. Budeme všem držet palce a vidíme, jak si povedou mladší děvčata proti zkušenějším soupeřkám, například hned o víkendu proti Karviné.

 

 

Share this Post

Leave a Comment