Spanilá jízda ženského Béčka pokračuje

Hana Kaczkowská/ 6 března, 2019/ Aktuality, Aktuality, Ženy B/ 0 comments

Třetí nejvyšší házenkářská soutěž má kompletně odehrané 12. kolo. Skupině východ i nadále bez jediného zaváhání vládnou ženy Sokola Poruba B.

K třetímu měření sil ročníku 2018/2019 vyrazily svěřenkyně trenérů Pavla Rekšáka a Petra Janoše do Lesany Zubří, tedy čtvrtému celku tabulky východ. Dvanáctibodový rozdíl nedával Porubankám jinou možnost než potvrdit roli favoritek, to se také podařilo a Poruba si i nadále užívá svou spanilou jízdu soutěží. Střelecky byla tentokrát k nezastavení Jana Špaková, která zuberským brankářkám nasázela 10 branek.

Lesana Zubří – TJ Sokol Poruba B 31:35 (11:11)

„V prvním poločase se nedařilo ani jednomu družstvu v útočné fázi, což se projevilo na nízkém počtu vstřelených branek a nepříliš pohledné hře. Nám se však dokonale povedl vstup do druhého dějství, a především díky markantnímu zrychlení hry jsme si vybojovaly náskok pěti branek. Domácí házenkářky už nenašly síly na zvrat a my jsme si odvezli do Ostravy dvanácté vítězství v řadě,“ radují se z oba trenéři.

Sestava a branky: Bártová, Fasorová – Špaková 10, Pudichová 6, Janošová 5, Svobodová 3, Zálesná 3, Gižová 2, Kiršnerová 2, Kusynová 2, Mladancová 2, Pučová, Šimečková

Třetí jarní zápas ženského B-týmu se opět odehraje na palubovce soupeře. Porubská sestava vyráží 10. března do Karviné, kde se od 14:00 hodin pokusí získat třináctou výhru v řadě.

 

Rozpis 13. kola:

9.3. 15:00  L. Zubří – Hodonín B

10.3. 14:00  SK Žeravice – Házená Velká Bystřice

10.3. 14:00  Karviná – Poruba B

 

 

Share this Post

Leave a Comment