Jarní část otevřelo ženské Béčko těsnou výhrou

Hana Kaczkowská/ 25 února, 2019/ Aktuality, Aktuality, Ženy B/ 0 comments

Kolotoč jarní části nižších házenkářských soutěží se roztočil i pro B tým Sokola Poruba. Zimní přípravu tým vedený trenérky Rekšákem a Janošem nepodcenil, což potvrdil i vstup do jara, kdy se v neděli 24. února odehrálo velice vyrovnané a bojovné utkání týmů z čela druholigové tabulky východ.

Házená Velká Bystřice – TJ Sokol Poruba B 23:24 (12:12)

„Byl to boj, družstva si zadarmo vzájemně nedarovala ani centimetr hrací plochy. Musíme pochválit všechny naše hráčky za vynikající přístup k utkání a velkou bojovnost i v momentech, kdy se nám nedařilo dle našich představ. O zisku dvou bodů nakonec rozhodla Maruška Janošová nádhernou střelou do šibenice z devítimetrového hodu po uplynutí hrací doby. Obrovská euforie, která poté vypukla, byla zaslouženou odměnou pro celý tým, který si pro vítězství došel velkým srdcem,“ shoduje se spokojený realizační tým.

Sestava a branky: Faserová, Bártová – Špaková 5, Svobodová 5, Zálesná 4, Janošová 3, Kiršnerová 3, Mladancová 2, Gižová 1, Šimečková 1, Desortová, Kusinová

Nám nezbývá než ženám gratulovat k další výhře sezony a držet palce i v dalším venkovním zápase, kdy se 3. 3. od 14 hodin naše ženy postaví soupeřkám z Lesany Zubří, tedy aktuálně čtvrtým celkem druholigové tabulky východ.

Celou fotogalerii Ladislava Janoška najdete ZDE. 

 

Share this Post

Leave a Comment