Minižačky mají zlato

Hana Kaczkowská/ 11 prosince, 2018/ Aktuality, Aktuality, Minižačky/ 0 comments

V sobotu 8. 12. se na Sokolovně v Porubě konal 3. ročník Memoriálu Antonína Balnara. Turnaj byl určen děvčatům i chlapcům ročníků 2008 a ml. a byl rozdělen do dvou kategorií: MINI a PŘÍPRAVKA.

Účastníky byli především družstva z okolí, avšak zavítalo k nám i družstvo z Otrokovic, které obsadilo obě dvě kategorie. Náš oddíl měl na turnaji hned tři družstva, dvě v kategorii MINI a jedno v PŘÍPRAVCE. Skupina MINI byla složena z týmů: Poruba A, Poruba B, Ostrava, Polanka, Hrabůvka, Otrokovice a skupina PŘÍPRAVEK z týmů: Poruba, Otrokovice, Hrabůvka a Polanka. Ve skupině přípravek sehrály týmy dvojzápasy, aby byly herně zatíženy stejně, jako druhá skupina. Turnaj navštívily také interligové hráčky, které zápasy poctivě sledovaly a následně z pár zápasů odměnily nejlepší hráče.

Všechny týmy sehrály pěkná a někdy až velice dramatická utkání, protože většina zápasů skončila rozdílem pár branek. Skvělou práci při výchově mladých házenkářů odvedla především rozhodčí Anička Pudichová, které patří velký dík. Vítězem se pak v kategorii MINI stalo domácí družstvo Poruba A a v kategorii PŘÍPRAVEK družstvo z Hrabůvky. Z každého družstva byl navíc vybrán talent družstva, který byl náležitě oceněn. Nejlepší střelkyní s 25 vstřelenými brankami se stala Míša Kopečková z Hrabůvky. Ceny předávali Mikuláš, anděl a čert 🙂

Konečné umístění + talent družstva:

MINI

1.Sokol Poruba A – Julča Wysogladová
2. Sokol Hrabůvka – Natálka Kapcová
3. Sokol Ostrava – Ondra Jakubec
4. Polanka – Jindra Neděla
5. Jiskra Otrokovice – Danielka Jugová
6. Sokol Poruba B – Matyáš Svatonský

PŘÍPRAVKA

1. Sokol Hrabůvka – Matyáš Zdražil
2. Polanka – Jonáš Švancer
3. Jistra Otrokovice – Adélka Krčmová
4. Sokol Poruba – Viktorka Hašková

 

Share this Post

Leave a Comment