Béčko žen zvítězilo v Karviné

Hana Kaczkowská/ 8 října, 2018/ Aktuality, Aktuality, Ženy B/ 0 comments

Naše házenkářské béčko se stále veze na vítězné vlně. Po třech odehraných kolech a předehrávce 9. kola je v tabulce náš tým Sokol Poruba B na prvním místě. Tentorkát naše házenkářky zvítězily ve venkovním utkání proti Karviné a to jednoznačným rozdílem – o dvanáct branek 31:19!

TJ Sokol Karviná – TJ Sokol Poruba B 19:31 (11:19)

Los třetího kola 2. ligy žen skupiny východ určil našim házenkářkám soupeře z nedaleké Karviné. V neděli v 18:30 tak naše Sokolky vyzvaly domácí Sokol (Karvinou). Zatímco náš tým si drží a udržel neporazitelnost, tak soupeř z Karviné je na tom opačně. Ve všech svých utkání zatím prohrál a ve všech třech zápasech dal shodně svým soupeřům pouhých 19 branek. Naopak naše ženy v produkci gólů na zápas nepadly pod hranici třiceti vstřelených branek.

„Naše družstvo se skvěle vyrovnalo s úlohou favorita a velmi dobrým a soustředěným výkonem od první až do poslední minuty utkání nenechalo nikoho na pochybách, kdo si připíše 2 body do ligové tabulky. Obzvláště obranná činnost byla v podání porubských žen vynikající a také se podařilo eliminovat velice nebezpečnou karvinskou kanonýrku Adélu Hirešovou. V útoku podala výborný výkon naše střední spojka Jana Špaková (9 branek). Potěšující je i to, že se do listiny střelkyň zapsalo celkem deset našich hráček“, řekl po utkání trenér našich žen. „Kurz je nastaven správně. Dál plujeme na vítězné vlně a ve 4. kole se pokusíme oloupit o body v hale ve Veselí nad Moravou domácí Hodonín B“, doplnil trenér.

Střelkyně porubských branek:
Špaková 9, Gižová 3, Janošová 3, Pučová 3, Šimečková 3, Zálesná 3, Kiršnerová 2, Mladancová 2, Svobodová 2, Kusynová 1

Příští zápas odehraje náš B-tým v rámci 4. kola v neděli 13. 10. od 13:0 proti Hodonínu B v hale ve Veselí nad Moravou.

 

Program 4. kola 2. ligy žen – východ:

13.10. 13:00  Hodonín B – Sokol Poruba B

14.10. 13:00  Karviná – SK Žeravice

14.10. 15:30  Házená Velká Bystřice – Lesana Zubří

Share this Post

Leave a Comment