Mladší dorostenky B vítězí nad Hodonínem

Hana Kaczkowská/ 2 října, 2018/ Aktuality, Aktuality, Mladší dorostenky/ 0 comments

V předehrávce 9. kola získaly mladší dorostenky B první body do průběžné tabulky 2. ligy mladších dorostenek – východ, když v nervy drásající koncovce zápasu dokázaly tříbrankovým rozdílem přetlačit soupeřky z HK Hodonín.

Sokol Poruba B – HK Hodonín 23 : 20 ( 9 : 11)

Oproti předešlému zápasu s Bohumínem, kterému mladé Porubanky podlehly 21 : 25, se skoro polovina družstva obměnila. Děvčatům proto chvíli trvalo, než se pořádně sehrály a se změnami se vyrovnaly.  Nejen proto skoro celý první poločas hledaly střeleckou mušku.

Po vstupu do druhého poločasu se, ale hra i skóre začaly překlápět na stranu domácích Sokolek, především proto, že výkon všech hráček začal stoupat.

„To nejlepší si holky schovaly na posledních 10 minut, kdy předvedly krásnou podívanou a týmovým výkonem přetavily zápas do vítězného konce,“ řekl bezprostředně po zápase spokojená trenér Aleš Trojka a dodal,“ Všechny hráčky si zaslouží opravdu velikou pochvalu, dařilo se nám skórovat ze všech postů a v důležitých chvílích i z rychlého útoku. Zároveň mě těší, že po celou dobu zápasu se výkon všech děvčat stupňoval.“

Další utkání čeká mladší dorostenky B 6.10. v pravé poledne, kdy změří síly se soupeřkami z SK Žeravice.

Rozpis 3. kola 2. ligy mladších dorostenek – východ: 

6.10. 12:00  SKH Velká n.V. – TJ Nový Jičín

6.10. 12:00  SK Žeravice – Sokol Poruba B

6.10. 18:30  Paskov – Zábřeh

7.10. 14:00  1.SC Bohumín – HK Hodonín

7.10. 16:30  Karviná – Újezd u Brna

Share this Post

Leave a Comment