Béčko žen pokračuje v jízdě na vítězné vlně

Hana Kaczkowská/ 1 října, 2018/ Aktuality, Aktuality, Ženy B/ 0 comments

Krásný je pohled na průběžnou tabulku 2. ligy žen skupiny východ, kdy po dvou odehraných kolech a předehrávce 9. kola na prvním místě s plným počtem bodů září Sokol Poruba B.

Porubské Béčko totiž pod vedením trenérů Pavla Rekšáka a Petra Janoše v přímém souboji o první příčku podalo výborný kolektivní výkon a po zásluze zvítězilo v předehrávce devátého kola nad Hodonínem B a pokračuje tak ve své spanilé jízdě.

TJ Sokol Poruba B – HK Hodonín B 32:26 (17:11)

Úvodních 20 minut nabídlo fanouškům vyrovnanou házenou, kdy se Porubanky potýkaly především s problémy při bránění hostující pivotmanky Petry Jadamíkové. Ve zbývajícím čase prvního poločasu se však odhodlaným Sokolkám urvat šestibrankové vedení, které soustředěným výkonem ve druhé půli udržely až do konce.

„Jsme spokojení s předvedenou hrou i odhodláním. Myslíme si, že se utkání muselo líbit všem fanouškům. Nezbývá nám než pochválil celý tým za výborný kolektivní výkon, který opět ukázal, že nás házená baví a užíváme si každou minutu na hřišti,“ shodují se oba trenéři.

Střelkyně porubských branek: Pučová 7, Janošová 6, Zálesná 5, Špaková 4, Šimečková 3, Gižová 3, Kiršnerová 2, Varmužová 1, Svobodová 1

Příští zápas odehrají Ženy B-týmu v rámci 3. kola v neděli 7. 10. od 18:30 v Karviné.

Program 3. kola 2. ligy žen – východ:

6.10. 14:00  SK Žeravice – Házená Velká Bystřice

7.10. 15:00  L.Zubří – Hodonín B

7.10. 18:30  Karviná – Poruba B

Share this Post

Leave a Comment