PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR S HÁZENOU SE VYDAŘIL

Petra Vavříková/ 31 července, 2021/ Aktuality, Aktuality, Minižačky/ 0 comments

Letošní ročník příměstského tábora byl již čtvrtým a opět se podle našich dvou trenérek vydařil. Naše trenérky Kristýna Tichá a Petra Vavříková připravily dětem bohatý program jak v areálu naší sokolovny v Porubě, tak i mimo a nechyběl samozřejmě celodenní výlet. O výborné obědy se postarali v naší Restauraci Sokolovna a dětem moc chutnalo.

V pondělí byla na programu obratnost a dovednostní soutěže v tělocvičně a odpoledne se všichni vydali jako každý rok na diskgolfové hřiště v Porubě nedaleko porubského oblouku. Ve smíšených družstvech děti bojovaly o sladké odměny.

   

Úterý patřilo hlavně házené. Nejprve děti trénovaly individuální míčovou techniku a pak se dětem věnovaly bronzové hráčky DHC SOKOL PORUBA. V rolích trenérek a rozhodčích se celé dopoledne staraly o děti Sisa Polášková, Adéla Baumbachová, Iva Novobilská, Adéla Hřebejková a Markéta Prašivková. Odpoledne si děti užily opět v tělocvičně při sportovních míčových hrách.

 

 

Ve středu byl v plánu výlet do Dolních Vítkovic. Areál si celý prošli a pak si všichni na hodinku obsadili beach kurt, který je v areálu k dispozici po světovém turnaji v beachvolejbale. Starší děti se věnovaly přehazované, ty mladší se pustily do stavění hradů a zábavě v písku. Pohyb v písku všechny moc moc bavil. Odpoledne opět patřil sportování v tělocvičně nebo společenským hrám.

 

 

Čtvrtek již tradičně patří celodennímu výletu, opékání buřtů a noci na sokolovně. Na výlet se táborníci vydali na hrad HUKVALDY. V horkém slunečném počasí byla obora na Hukvaldech a zdi hradu skvělou volbou a všichni si tak užili parádní den plný zážitků. Po pozdním obědě si všichni odpočinuli a v podvečer se vrhli na založení ohně, opékání buřtů a zábavě kolem ohně.

 

 

Pátek po noci na sokolovně už všichni strávili v areálu sokolovny. A to jak venku, tak uvnitř. Střídavě se zabavily sportováním podle vlastního uvážení nebo s trenérkami hrály karty.

     

Celý týden přálo počasí, vládla skvělá atmosféra a všichni už se těší příští rok na další „příměsťák“ s házenou.

Share this Post

Leave a Comment