REPREZENTACE DOROSTENEK OPĚT S PORUBSKOU ÚČASTÍ

Petra Vavříková/ 6 prosince, 2020/ Aktuality, Aktuality, Mladší dorostenky/ 0 comments

Ve stínu ženského Mistrovství Evropy v Dánsku – EHF EURO 2020 –  se od neděle 6.12. do úterý 8.12.2020 uskuteční Specializovaný kemp dorostenecké reprezentace. Tři náročné dny čeká tým pod vedením trenéra Michala Červenky ve sportovním areálu v Břvích u Prahy.

Velmi nás těší, že porubská stopa je i v této nelehké době veliká. Na kemp byly nominovány čtyři hráčky Sokola Poruby a další hráčka je v náhradnicích. Je to důkaz, že porubská házená nabírá na síle a práce s mládeží začíná nést své ovoce.

Na kemp byly tedy nominovány Karolína Rajová, Kristina Rajová, Klára Mrózková a Patricie Wizurová. Poslední dvě jmenované před sezónou přestoupily ze Sokola Karviná. Mezi náhradnicemi pak je připravena další hráčka Poruby Klára Ulmanová.

Nominované hráčky na minulém kempu v Olomouci.

Do Břví měla odcestovat v roli specialitky také trenérka našeho RKC a asistentka trenéra žen Alena Humlová. Velmi nerada, ale musela se z kempu omluvit z důvodu nemoci.

Kromě hlavního trenéra dorostenecké reprezentace se kempu účastní hlavní trenér TCM a RKC Dušan Poloz, asistentka trenéra Červenky Ilona Hapková a brankářky bude mít na starost legenda Lenka Černá, takže bude o děvčata skvěle postaráno a budou se moci opět zdokonalit. Bohužel vzhledem k opatřením kolem situace s Covid19 budou rozděleny do skupin a budou trénovat v rouškách.

Držíme našim nadějím palce, ať co nejlépe reprezentují svůj klub.

 

Share this Post

Leave a Comment