PĚT HRÁČEK PORUBY V NOVÉ DOROSTENECKÉ REPREZENTACI

Petra Vavříková/ 10 září, 2020/ Aktuality, Aktuality, Mladší dorostenky/ 0 comments

Ve dnech 6.-8.9.2020 se uskutečnil specializovaný kemp nově vytvořené dorostenecké reprezentace, který byl určen spojkám a brankářkám.

Do Olomouce se sjelo 20 vybraných dívek z celé ČR, mezi nimiž byly tři odchovankyně Poruby Klára Ulmanová, Kristina Rajová a Karolína Rajová a také Klára Mrózková a Patricie Wizurová, které v létě přestoupily do Poruby ze Sokola Karviná, se kterou má Poruba dlouhodobě dobré vztahy.

Tréninkovou náplň měli na starost reprezentační trenéři Michal Červenka, Dušan Poloz, Ilona Hapková, trenérka brankářek Lenka Černá a také trenérka RKC Sokol Poruba Alena Humlová, která je nově v realizačním týmu dorostenecké reprezentace.

  

Aleny Humlové jsme se tedy zeptali, jak se našim děvčatům dařilo:

„Máme za sebou první výběrové akce nově se tvořícího družstva dorostenek a mě nesmírně těší, že správně nastartovaná systematická práce s mládeží nese své ovoce. Děvčata se v žádném případě neztratila a držela krok ve všech činnostech s hráčkami ze Slavie Praha, Plzně, Mostu, Strakonic, Olomouce či třeba Zlína. Některá děvčata už se znala z dřívějších výběrových akcí, některá navázala nová přátelství. Dobrá parta je základem každého týmu. Děvčata si vše moc užila a záleží teď jen na nich samotných, zda a jak se své šance chopí a to na kterémkoliv dalším srazu, kde jim budeme všichni držet palce.“
 
Share this Post

Leave a Comment