Mladší dorostenky zvítězily na turnaji v Otrokovicích

Petra Vavříková/ 28 srpna, 2020/ Aktuality, Aktuality, Mladší dorostenky/ 0 comments

Zatím co ženy bojovaly v Kutné Hoře o Český pohár, mladší dorostenky se již tradičně na konci prázdnin účastnily turnaje v Otrokovicích.

Na turnaji se utkaly s týmy z Čech, Moravy i Slovenska a nenašly přemožitele (Moravia Handball Academy, Sokol Písek, Sokol Velké Meziříčí, DHK Zora Olomouc, Jiskra Otrokovice) a pouze jednou remizovaly (MHK Bytča). Odvezly si tak cenné prvenství. Veliká gratulace!!!

Velkou pochvalu od trenérky Alžbety Michalíkové zaslouží holky za týmového ducha, kterým se prezentovaly na turnaji a také za celkový přístup k turnaji. Trenérský tým také potěšilo, že v každém utkání mohli protočit všechny hráčky a to i na různých postech a před začátkem soutěže tak mohli vyzkoušet různé varianty v sestavě.

Tým před sezónou ještě posílil o dvě talentované hráčky Sokola Karviná, spojku Kláru Mrózkovou a brankářku Patricii Wizurovou a družstvo tak na turnaji ukázalo svou sílu. Mělo by se tím pádem prát o nejvyšší příčky v 1.lize mladších dorostenek. První utkání nové sezóny sehrají 6.9. ve Zlíně. Budeme držet palce.

 

Share this Post

Leave a Comment