Na nedělní domácí zápas zve Eva Zálesná

Hana Kaczkowská/ 8 listopadu, 2018/ Aktuality, Aktuality, Ženy B/ 0 comments

Další vyhraný zápas a další dva body do tabulky 2.ligy východ. Naše ženy o víkendu zvítězily v Zubří a připisují si již 8 výhru v řadě!
V neděli se od 17:00 představí doma proti týmu Karviné. Nejen na nedělní zápas, ale i na shrnutí zápasu minulého vás v našem rozhovoru zve spojka Eva Zálesná.

 

Pojďme si Evu představit:

  • 21 let, pravá spojka (zahraje ale téměř všude, kde je potřeba) 🙂
  • házenou hraje od dětství, více než 10 let
  • odchovankyně TJ Sokol Hrabůvka, pak přestoupila do Poruby
  • studuje OPF v Karviné

 

Jste k nezastavení! 🙂 Osmé utkání, osmá výhra, pěkný pohled na tabulku, že?

Být první v tabulce je super pocit. Doufám, že to tak zůstane až do konce.

Do konce podzimní části zbývají ještě dvě utkání. Jak vidíš tuto sérii? Prodloužíte ji a přezimujete se stoprocentní bilancí výher?

Jak zmiňujete – čekají nás dva poslední zápasy a to doma proti Karviné a Žeravicím. Oba tyto týmy jsme porazily a proto bych samozřejmě tato utkání chtěla znovu vyhrát. Považuji je za dosti hratelné, ale soupeř může vždy překvapit.

V minulém zápase jste zvítězily o šest branek na horké zuberské půdě. Nebyl to ale úplně jednoduchý zápas, že? Jak bys utkání shrnula? Co dle tebe bylo klíčové v tom, že jste zvítězily?

Utkání v Zubří bylo jedno z těch utkání na lepší úrovni. Nechci říct, že by Zubří bylo špatné, ale na mě osobně tento soupeř nepůsobil jako někdo, kdo by nás měl porazit. Celý zápas jsme vedly. Byly jsme na tom lépe i fyzicky. Nejvíc nám dělala problém obrana, kdy jsme dostávaly nesmyslné góly. Kdybychom bránily tak, jak řekl trenér v šatně před zápasem, tak se nebojím říct, že by byla výhra i o víc branek. Občas jsme měly menší výkyvy, ale nikdy nás nedotáhly tak, abych si myslela, že prohrajeme. Klíčové k vítězství bylo podle mého to, že jsme hrály jako tým. Navzájem jsme se povzbuzovaly. Máme i fanoušky, kteří s námi jezdí a dostatečně nás povzbuzují. To mi třeba pomohlo se víc cítit jako na domácí palubovce. Hlavní je se tím bavit. To je ten hlavní klíč ke všemu.

Teď máte před sebou domácí utkání. V tom nastoupíte proti Karviné, která je na předposledním místě. Ve 3.kole jste Karvinou jasně přehrály a zvítězily 31:19. Nic než dva body určitě brát nechcete, nemýlim-li se?

Nikdy jsem karvinského soupeře nebrala jako soupeře „k zaleknutí“. Určitě nás bude chtít Karviná porazit. Pokaždé, když s nima hrajeme, tak něčím překvapí a dost se i zlepšují. Výhodou tohoto utkání beru to, že hrajeme na domácí půdě. Pokud budeme předvádět to, co doposud, tak se ale vůbec nebojím, že bychom ty dva body nezískaly.

Zkus prosím tipnout výsledek zápasu. 🙂

Tipuji výhru 28:23 pro nás.

Co byh chtěla dokázat/zažít ve své házenkářské kariéře a máš nějaký osobní cíl pro tuto sezónu?

Nevím, jestli hraní v druhé lize můžu považovat za házenkářskou kariéru.. Momentálně to hraji pro radost a mám to jako hlavní koníček při škole a práci. Kdyby byl čas, tak bych se určitě nějaké kariéře nebránila, ale bohužel občas si člověk vybere jiné priority. Takže jediné co bych ještě teda chtěla zažít je, abychom postoupily do 1.ligy a umožnily tímto mladším holkám, kteřé přijdou z dorostu, aby si zahrály i lepší házenou, než v druhé lize žen. Cíl je pro tuto sezónu jasný – postoupit! Využít toho, že momentálně nemáme soupeře. To se ale může samozřejmě kdykoliv změnit.

Proti jakému soupeři z 2.ligy východ hraješ nerada, případně proč?

Abych byla upřímná, tak letos se mi nehraje špatně proti žádnému soupeři. Jen mi teda nevyhovuje prostředí v hale v Bystřici, tam se mi hraje velmi špatně.

Máš nějaký vzkaz pro fanoušky/diváky Poruby?

Tak určitě bych chtěla pozvat všechny, kteří nemají o víkendu co dělat, aby nás přišll povzbudit a pomohli nám nést se na vítězné vlně. A samozřejmě chci zmínit našeho hlavního fanouška Lukáše a tímto ho pozvat na naše další utkání. A ať prosím nezapomene doma buben a pořádně přijde fandit jako doposud. 🙂

 

Program 8. kola 2. ligy žen východ:

  • 11.11. 15:30 Házená Velká Bystřice – SK Žeravice
  • 11.11. 16:00  Hodonín B – L. Zubří
  • 11.11. 17:00  Poruba B – Karivná
Share this Post

Leave a Comment