Béčko žen nezaváhalo, vyloupilo i Žeravice

Hana Kaczkowská/ 23 října, 2018/ Aktuality, Aktuality, Ženy B/ 0 comments

Spanilá jízda porubských házenkářek pokračuje. Zaváhání odhodlaných Porubanek se nedostavilo ani v 5. kole 2. ligy žen skupiny východ. Po vysoké výhře nad SK Žeravice si svěřenkyně trenérského dua Pavel Rekšák a Petr Janoš upevnily vedení druholigové tabulky skupiny východ, když na jejich kontě krásně září plných 12 bodů. Střelecky zazářila s 10 brankami Klára Svobodová, pochvalu však zaslouží všechny hráčky.

SK Žeravice – TJ Sokol Poruba B 16 : 42 (9 : 22)

„Do Přerova jsme z různých důvodů dorazili pouze s 9 hráčkami, což znamenalo, že do pole byla k dispozici pouze jedna hráčka na střídání. Naše ženy ale i přesto nepřipustily žádné překvapení a od prvních vteřin utkání potvrzovaly roli favoritek,“ hodnotí vítězný zápas trenéři, „První branku jsme domácím povolili vstřelit až za stavu 7:0 v 9. minutě a již do poločasu se nám podařilo vybudovat náskok o 13 branek. Ve druhé půli vynikající výkon porubských házenkářek pokračoval a rozdíl ve skóre postupně narůstal. Chtěli bychom pochválit všech 9 žen za skvělý přístup k utkání a výborný týmový výkon!“

Vítězná série žen pokračuje a nyní tým vedoucí tabulku skupiny východ čekají dvě těžké zkoušky v podobě domácího utkání s Velkou Bystřicí a venkovní duel s Lesanou Zubří.

 

Share this Post

Leave a Comment