Mladší žačky A o víkendu úspěšné jen na půl

Alena Humlová/ 13 října, 2018/ Aktuality, Aktuality, Mladší žačky/ 0 comments

V neděli 7.10. odpoledne se mladší žačky A utkaly v hale v Karviné s domácím sokolem a s Třincem.

V prvním utkání s Třincem měla děvčata od začátku převahu a postupně navyšovala náskok. V tomto utkání  dostaly příležitost  zahrát si v poli i všechny brankářky a naopak do branky si stouply hráčky, ktere si to chtějí vyzkouset. I z tohoto důvodu  byl konečný výsledek “pouze” 23:9. Braly jsem tento zápas jako rozcvičku pred druhým utkáním, které nás čekalo se silnou favorizovanou Karvinou.

Bohužel role favorita se v utkání  s Karvinou potvrdila. S dosud neporaženým týmem z Karviné jsme statečně držely krok během osobní obrany, která skončila o gól. V následujících “shot outech” jsme i diky skvělým brankářkám vydřely remízu. Bohužel rozhodující se ukázala klasická hra, kde nás domácí hráčky v útoku přehrávaly především rychlostí a větší pestrostí individuálních činností jednotlivce, v obraně pak větší  agresivitou a lepší  disciplínou. To vše spolu s velkým množstvím neproměněných šancí našich děvčat mělo za následek zaslouženou prohru 14:19.

Teď v sobotu 13.10. můžeme Karviné porážku oplatit ve veledůležité kvalifikaci na prestižní turnaj Česko-slovensko-Polské ligy, tak nám prosím držte palce.

Share this Post

Leave a Comment