Po druhém kole mají ženy B plný počet bodů

Hana Kaczkowská/ 25 září, 2018/ Aktuality, Ženy B/ 0 comments

V prvním domácím utkání nové sezóny přivítaly ženy B-týmu soupeřky z Lesany Zubří. Úvodní půle nabídla vyrovnaný boj proti houževnatému soupeři. Z bodů se nakonec v rozdílu třídy radovaly Sokolky z Poruby.

TJ Sokol Poruba B – TJ Lesana Zubří 32:22 (14:12)

„Naše obranná činnost byla na dobré úrovni, ovšem v útoku jsme se opět trápili a Maruška Janošová bohužel první poločas odtáhla střelecky sama. Do druhého dějství jsme naštěstí vstoupili dobře, rozstřílely se i další hráčky a výsledkem bylo postupné navyšování skóre až na konečný desetibrankový rozdíl. Výborný výkon předvedla brankářka Sába Bártová, která kromě důležitých zákroků a dvou chycených sedmiček dokázala vsítit gól do opuštěné zuberské brány.“ Hodnotí výkony svých svěřenkyň trenéři Pavel Rekšák a Petr Janoš.

Po dvou kolech má tedy Sokol Poruba B plný počet bodů, což je nejlepší pozvánkou na nedělní domácí předehrávku 9. kola proti Hodonínu B, který se jako obhájce titulu vítěze druhé ligy – východ pyšní stejnou bilancí jako tým Poruby.

Střelkyně Poruby B:  Janošová 9, Svobodová 5, Špaková 4, Kiršnerová 4, Mladancová 3, Šimečková 2, Varmužová 2, Gižová 1, Pučová 1, Bártová 1

Souhrn výsledků 2. kola 2. ligy východ:

Hodonín B – SK Žeravice  43 : 17

Házená Velká Bystřice – Karviná 35 : 19

Poruba B – L.Zubří  32 : 22

Rozpis 3. kola 2. ligy východ:

6.10. 14:00  SK Žeravice – Házená Velká Bystřice

7.10. 15:00  L.Zubří – Hodonín B

7.10. 18:30  Karviná – Poruba B

Share this Post

Leave a Comment