Na domácí zápas s TJ Lesanou Zubří zve Anna Pudichová

Hana Kaczkowská/ 20 září, 2018/ Aktuality, Aktuality, Ženy B/ 0 comments

Na druhý zápas B-týmu skupiny východ, kdy se porubské házenkářky střetnou s týmem TJ Lesana Zubří zve hráčka, která hraje jak na středu, tak i na levém křídle – Anna Pudichová.

Pojďme si tuto šikovnou a pro tým klíčovou hráčku představit:

  • házenou hraje cca 14 let
  • začala s ní ve 2. třídě v Hlučíně, kde hrála cca 4 roky
  • poté odešla hrát za Porubu, kde je dodnes
  • studuje ve 3. ročníku bakalářského studia na lékařské fakultě Ostravské univerzity – obor Ergoterapie

V minulém zápase jste zvítězily na půdě Velké Bystřice. První poločas vám dle slov trenéra nevyšel. Jaký to z tvého pohledu zápas a co bylo v zápase rozhodující?

Co se týče zápasu, tak souhlasím s trenérem. První poločas jsme nehrály to co bychom měly, to co jsme předváděly na trénincích nebo přípravném turnaji v Jindřichově Hradci. Hodně jsme se podřídily soupeřově hře a neuměly se prosadit. Rozhodující byl začátek druhého poločasu, do kterého jsme vlítly po hlavě a otočily výsledek, který jsme pak bojovně udržely. Taky nás podržela brankářka Simča (Fasorová) a my jsme se zvládly v útoku prosadit.

V tomto zápase jsi si přivodila zranění. Můžeš nám říct, co se ti stalo a jak to s tebou vypadá? Kdy se vrátíš na palubovku?

Bohužel asi v 50. minutě zápasu jsem si při střelbě vykloubila rameno střelecké ruky. Jelikož mám s tímto už problém z dřívějška a ještě nevím přesně verdikt od doktora, tak ani nevím, kdy se na palubovku vrátím. Rozhodně nic nechci uspěchat, ať se to už neopakuje.

Ve 2. kole se představíte před domácím publikem. Čekají vás soupeřky z TJ Lesana Zubří. Co od soupeře očekáváte? Jak se tým připravuje?

Tento tým ještě neznáme, je v soutěži nováčkem. Takže to bude velké překvapení. 🙂 Tým se připravuje přátelským utkáním a tréninky. Rozhodně nic nepodceňujeme.

Kdo se podle tebe bude radovat z výhry a tvůj tip na výsledek?

Pevně doufám a tipuju výhru o 6 pro domácí. 🙂

Máš nějaký osobní cíl pro tuto sezónu?

Uzdravit se, dát se do kupy a zase hrát!

Kdo dle tebe bude nejnepříjemnějším soupeřem v této sezóně?

Nejspíše to byl právě tým Velké Bystřice, díky jejich nepříjemné hře. Ale těžký zápas bude i proti loňským vítězům druhé ligy Hodonínu.

A kdo druhou ligu vyhraje?

Samozřejmě, že se o to porveme my!

 

Program 2. kola 2. ligy žen východ:

  • 22.9. 11:00 Hodonín B – SK Žeravice
  • 23.9. 15:30  Házená Velká Bystřice – Karviná
  • 23.9. 17:30  Poruba B – Lesana Zubří
Share this Post

Leave a Comment