Žákovská liga starších žaček – 3.kolo

Petra Vavříková/ 13 února, 2018/ Aktuality, Aktuality, Starší žačky/ 0 comments

Žákovská liga starších žaček
O víkendu bylo odehráno třetí kolo ŽL a už se pomalu rýsují adepti na vítěze. Bez ztráty bodu jsou dva týmy HC Zlín a DHC Plzeň a šanci na celkové vítězství mají další bašty házené jako DHK Zora Olomouc, Slávia Praha a zatím třetí Slavoj Žirovnice. Ale čekají nás ještě tři kola, uvidíme, kdo ještě zabojuje a ohrozí uvedenou pětici 😉
Naše děvčata zatím získala 7 bodů. 
Poruba nyní zajížděla do Prahy, kdy turnaj pořádaly Háje a děvčata získala body jen v utkání se sokolkami z Kobylis. Proti Bohunicím se držely holky statečně, ale Bohunice držela jejich nejlepší hráčka Michaela Smějová, která nám vsítila polovinu branek. Výsledek 16:20. Po krátké pauze nastoupily naše sokolky proti domácím Hájům a o lepší výsledek nás připravila hluchá chvilka v utkání, kterou děvčata prohrála 0:7 a už tuto ztrátu nedohnala, konečný výsledek 10:17. Do posledního utkání nastoupily holky proti sokolkám z Kobylis a poločas prohrávaly o gól, touha po vítězství, ale byla tentokrát silná a druhou půli ovládly 5:11 a domů vezly dva body za výhru 13:18.
V tabulce jsme tedy po tomto kole se 7. body na průběžném 17. místě. Nutno ovšem podotknout, že v této prestižní soutěži dostávají stejné minuty na hřišti všechny hráčky 24.členého kádru starších žaček bez ohledu na vývoj utkání. Věříme, že pro jejich házenkářský růst je tato cesta lepší.
Další z turnajů březnového 4.kola se odehraje na naší půdě, kde se krom domácích představí i Sokolky z Karviné. Turnaj se odehraje v neděli 11.3.v hale Sareza na Hrušovské ul. Přijďte naše děvčata podpořit. Věříme ve větší zisk bodů než dosud, tak přijďte fandit 🙂 Plná hala určitě děvčata požene k lepším výsledkům.

Share this Post

Leave a Comment