SEZÓNA 2022/2023 ZAČÍNÁ O VÍKENDU I NAŠIM MLÁDEŽNICKÝM TÝMŮM

Petra Vavříková/ 7 září, 2022/ Aktuality/ 0 comments

V sobotu zahájily novou sezónu naše ženy vítězně ve Stupavě a o tomto víkendu začnou hrát také naše dorostenky a starší žačky. Mladší žačky a minižactvo má pak na programu svá první utkání o týden později.

Starší žačky zahájí MS ligu dvojutkáním v Bohumíně, kde se v sobotu dopoledne (10:00 a 11:30) krom domácího týmu utkají ještě se Sokolem Klimkovice. Široký kádr pod vedením trenérů Radana Ustrnula a Radka Jurči bude chtít získat čtyři body a potvrdit tak loňské skvělé výsledky.

Mladší i starší dorostenky zajíždí v neděli 11.9. do Zlína, kde je v 10:00 (starší) a ve 12:00 (mladší) nečeká lehký úkol. Zlín patří dlouhodobě k favoritům dorosteneckých soutěží. Ale naše dva týmy i přesto jedou pod vedením svých trenérů Aleše Trojky a Aleny Humlové pro body.

Minižactvo, které se k naší velké radosti rozrůstá téměř geometrickou řadou zahájí soutěž v miniházené 4+1 v sobotu 17.9. dopoledne v Havířově. Trenérky Kristýna Tichá a Eva Dorazilová už se se svými malými svěřenci moc těší.

Mladší žačky pod vedením trenérského týmu (Petra Vavříková, Klára Trepáčová, Daniela Kortusová a Karolína Brožová) odehrají své první utkání v domácím prostředí v neděli 18.9. v hale Sareza, kde se v 10:30 utkají v rámci MS ligy s Bohumínem a budou tak předskokankami našich dorostenek, které následně přivítají v 10:00 a ve 12:00 hod. v prvním domácím utkání Baník Most.

Držte našim týmům palce a sledujte aktuální dění na našich sociálních sítích.

Share this Post

Leave a Comment