DĚTÍ NÁM V ZÁŘÍ PŘIBYLO, HODNOTÍ LETOŠNÍ „COVIDOVOU“ SEZÓNU TRENÉRKA MINIŽACTVA

Petra Vavříková/ 20 října, 2020/ Aktuality, Aktuality, Minižačky/ 0 comments

„Teď buď opatrný a nezapomínej na vitamíny. Až to bude možné, vezmi kamarády a přijď mezi nás!“, hlásá trenérka minižactva Kristýna Tichá

Pokud někoho hodně mrzí zákaz sportovních činností, tak jsou to právě naši nejmenší házenkáři a házenkářky, kteří se celé jaro těšili, až zasáhnou do „ostrých“ bojů v rámci turnajů. Za podzimní období stihly tyto turnaje pouze dva. Turnaj 4+1 v hale na Moravské a 5+1 na „velkém“ hřišti v Bohumíně.

Potěšením pro trenérky však může být od září zvýšený zájem dětí o házenou. „Máme spoustu nových přírůstků, díky kterým jsme letos mohli poskládat jak tradiční družstvo děvčat, tak poprvé družstvo chlapců. Množilo se nám to na trénincích také dětmi předškolního věku, které se na tréninku baví především různými hrami a soutěžemi,“ hodnotila začátek nové sezóny trenérka Kristýna Tichá.

„Bohužel opět nastala covidová doba a zatěžovat děti nějakou povinnou sportovní přípravou je zbytečné, protože pro tyto děti je v momentální době důležitější škola, což v online režimu výuky dává zabrat jak dětem, tak rodičům. Přesto doufám, že občas doma vymění psací pero za míč (úsměv) Proto se společně s trenérkou Evou těšíme, až se vrátíme na novou palubovku na sokolovně a společně si s dětmi opět zadovádíme“, zakončila trenérka dnešní sportu nepřející dobu.

Share this Post

Leave a Comment