Rozvolňování opatření

Petra Vavříková/ 2 května, 2020/ Aktuality, Aktuality, Aktuality, Aktuality, Aktuality, Aktuality, Minižačky, Mladší dorostenky, Mladší žačky, Starší dorostenky, Starší žačky/ 0 comments

Přesně dva měsíce uběhnou 11.5.2020 od nařízení vlády o nouzovém stavu a nemožnosti trénovat. Tuto dobu věnovala naše družstva k individuální přípravě dle pokynů svých trenérů a ti pomalu začali plánovat sezónu příští.

Předčasně ukončený ročník 2019/2020 můžeme i přes anulování všech soutěží mládeže považovat za vcelku úspěšnou. Minižactvo se postupně rozrůstá a házená naše nejmenší moc baví. Mladší žačky měly sezónu krásně rozjetou, moc se těšily na „Pragáč“ a doufaly, že se nominují do finále Házenkářského desetiboje také do Prahy. Starší žačky si nevedly vůbec špatně v celostátní Žákovské lize a vybraná děvčata se mohla těšit na červnový turnaj krajských výběrů v Plzni. Mladší a starší dorostenky po ne moc povedené podzimní části soutěží šláply na jaře tzv. do pedálů a stoupaly oběma prvoligovými tabulkami vzhůru.

Doba coronavirová je snad za námi a všichni se můžeme těšit na sezónu 2020/2021.

Share this Post

Leave a Comment