Vítězná série pokračuje, ženy „B“ se chystají do Zubří

Hana Kaczkowská/ 31 října, 2018/ Aktuality, Aktuality, Ženy B/ 0 comments

Šlágr 6. kola 2. ligy žen skupiny východ mezi týmy Sokol Poruba B a Házená Velká Bystřice nabídl divákům opravdu zajímavou a bojovnou házenou. V souboji prvních dvou celků tabulky hrály prim především obrany. Svou sílu a chuť po vítězství nakonec lépe zvládly porubské Sokolky, které tak neohroženě vedou s náskokem šesti bodů tabulku 2. ligy východ.

Jsme opravdu vděční a děkujeme za to, že nám fandí tolik lidí, pevně věřím, že i neděli na hřišti Zubří odvedeme co nejlepší výkon,“ říká na úvod hodnocení zápasu šestého kola spokojený trenér porubského B-týmu žen Pavel Rekšák.

TJ Sokol Poruba B – Házená Velká Bystřice   28 : 24 (16 : 11 )

„Děvčata si díky dobrému výkonu v posledních deseti minutách prvního poločasu vybojovala pětibrankový náskok. Do šaten se tak odcházelo s velkou spokojeností, která nás však opustila hned po vstupu do druhé půle, kdy 4 zahozené šance v řadě vypadaly na to, že se do našich řad vkrádá nervozita. Dobrá obrana podpořená skvěle chytající brankářkou Simčou Fasorovou však nedovolily přiblížení se soupeřek na více než rozdíl tří branek. Znovu tedy vyhrál týmový výkon, což nás opravdu těší,“ shodují se oba trenéři.

Sestava a branky: Fasorová, Bártová Sabina – Zálesná 7, Janošová 5, Svobodová 5, Kiršnerová 4, Gižová 3, Špaková 2, Mladancová 1, Pučová 1, Šimečková, Desortová, Pučová, Kusynová

V neděli 4. listopadu se od 14:00 hodin postaví porubské Béčko soupeřkám z Lesany Zubří. Držte všichni palce, aby se vítězná šňůra s nelehkým soupeřem neporušila.

Souhrn výsledků 6. kola 2. ligy skupiny východ:

  • Hodonín B – Karviná  29 : 26
  • Poruba B – Házená Velká Bystřice  28 : 24
  • L.Zubří – SK Žeravice  30 : 23

Rozpis 7. kola 2. ligy skupiny východ:

  • 4.11. 13:00  Karviná – Házená Velká Bystřice
  • 4.11. 14:00  SK Žeravice – Hodonín B
  • 4.11. 15:00  L. Zubří – Poruba B
Share this Post

Leave a Comment