Turnaj MASTERS Třinec

Alena Humlová/ 3 května, 2018/ Aktuality, Aktuality, Mladší žačky/ 0 comments

Ve sváteční den, na prvního máje, se v Třinci uskutečnil další turnaj minižactva  Masters. Novinka letošní sezony v Moravskoslezském kraji má za úkol připravit přecházející hráče a hráčky na kategorii mladšího žactva. Hraje se na celé hřiště, s jedničkovým míčem a podle specifikovaných pravidel pro mladší žactvo v našem kraji.

Třineckého turnaje se zúčastnilo celkem osm týmů, které byly rozděleny do dvou skupin a hráli v nich systémem každý s každým.

Ve skupině „A“ zvítězilo bez porážky družstvo SKP Frýdek-Místek, následováno Rožnovem, HCB Karviná a Porubou A. Ta byla poskládána ze začínajících hráček, takže o výsledky tady opravdu nejde. Hlavně děvčata bojovala a každým odehraných zápasem se obrovsky posouvají dopŕedu. Konečná sedmá příčka je pokládána za velký příslib do budoucna.

Ve skupině „B“ se týmy seřadily v pořadí Sokol Ostrava, Sokol Poruba B , Sokol Karviná a Třinec, kdy Poruba B prohrála pouze jediné utkání a to s klukama ze Sokolu Ostrava. V konečném pořadí obsadila Poruba B třetí bronzovou příčku, takže velká gratulace.

Utkání o 7.příčku:
Sokol Poruba „A“ – TJ TŽ Třinec (13:11)

Utkání o 5.příčku:
HCB Karviná – Sokol Karviná (20:12)

Utkání o bronz:
Sokol Poruba „B“ – TJ Rožnov (14:8)

Finále:
Sokol Ostrava – SKP Frýdek-Místek (29:20)

Turnaj vyhrál celek Sokol Ostrava, z jejichž kádru vzešel i nejlepší střelec turnaje Roman Bednárik.

Share this Post

Leave a Comment